Коя съм аз?


Здравей, 🙂моето име е  Бинка Иванова , но можеш да ме наричаш по 10 различни начини: Бинче, Бине, Бини, Бибе, Бубе, Бинке, Бинка, Бианка, Бинчице, Бинчица.

С какво се занимавам?

Занимавам се с дигитален маркетингSEO оптимизация: одит на сайтове (информационни, онлайн магазини), копирайтинг, линкбилдинг, социален маркетинг, реклама в социални мрежи, Google AdWords, Yandex.ru. 
Работя в софтуерна компания за графици ( суха материя, която не е за теб, ако не си навътре с КТ ), дипломиран маркетолог съм. В момента работя по 3 неща:
 1. Личностно развитие върху себе си, включващо коучинг курс по Емоционална интелигентност
2. Самоусъвършенстване на професионалните си знания и умения в дигиталната ера
 3. Подготвям първия си онлайн курс, заедно с екипа на Training Academy по Дигитален маркетинг.

Защо съм тук?

Току-що заваля дъжд и най-странното нещо, което може да ми се случи е да се пробудя и изпълня с нова енергия за работа по предстоящ проект, но преди това бих искала да се запознаем. 
Не съм от маркетинг "гурутата", които ще ти пишат колко е велико да пишеш текстове, да рекламираш в интернет, да се показваш, да си винаги ТОП, колко лесно можеш да изкарваш пари чрез МЛМ маркетинг, защото това не е така. Лъжат те искрено и ти им вярваш.

Искаш ли да сключим едно бързо споразумение с теб?

Аз ще ти казвам истината по лесен и разбираем начин от моя поглед, а ти ще ми даваш обратна връзка.
Когато стигнеш дотук може да си помислиш 2 неща и да решиш дали да продължиш да ме четеш, когато започна да пиша по-активно:

  1. Ще ти споделям неща, които ще бъдат хубавата и лошата страна на нещата, не разчитай на позитивизма ми.
  2. Никога няма да ти говоря за лесно изкарване на пари, но ще ти дам насоки как да използваш различни умения, за да догонваш по-лесно целите си.
Сега оставям на теб избора дали да продължим заедно. 🙂

Коментари

Популярни публикации от този блог

На какво ме научи COVID-19?

Сила

Как се става маркетьор?